r66 satış için için ürünler (8)

Treylere yük taşımacılığı - Uluslararası treyler taşımacılığı

Treylere yük taşımacılığı - Uluslararası treyler taşımacılığı

Şu anda Euro 5 ve Euro 6 standartlarına uygun, tente römorklu 25'ten fazla kamyon sunuyoruz. Araç filomuz, tanınmış markalardan (Mercedes-Benz, MAN, DAF) kamyonlar ve Krone, KOEGEL yarı römorklardan (91 m3, iç yükseklik 2.70 m, genişlik 2.50 m, uzunluk 13.50 m) oluşmaktadır (XL sertifikası). * Müşteri talebi üzerine, malların daha hızlı teslimatı için seyahate iki sürücü gönderiyoruz. * Tüm tente römorklar yanlardan, arka ve üstten yüklenebilir. * Tehlikeli yükleri (ADR) (tehlike sınıfları 2, 3, 4.1, 4.2, 4.3, 5.1, 5.2, 6.1, 6.2, 8, 9) taşıyoruz.
KOD PZN

KOD PZN

KOD PZN
Yargısal - Yargısal

Yargısal - Yargısal

Damga vergisi, borçlunun adresine göre yargı bölgesinin yetkisini ve referanslarını belirler, vergi ödemek için kayıt hazırlar, Devlet Kayıt Servisi, kadastro ve haritacılık hizmetlerinden alınan belgeleri talep eder ve tanır, dijital imza kullanarak çevrimiçi mahkemeye bir dava açma talebini oluşturur ve dosyalar. Daha sonra, yargı yazılarını takip eder ve platformda yer alan durumları alır ve geçmişlerini saklar, ardından borçluyu "icra prosedürü" modülüne alarak verileri Federal İcra Memurları Servisi, Federal Vergi Servisi ve bankalara sunar. Otomatik olarak yetki belgesi, damga vergisi ödeme formunun oluşturulması: Dijital imza kullanarak çevrimiçi mahkemeye yetki belgesinin sunulması Otomatik olarak mahkeme kararının ve temyiz kararının oluşturulması: Verilen kararın durumunun otomatik takibi Verilen mahkeme kararının borçluya gönderilmesi sürecinin otomasyonu: Tüm borç türleri Gecikme cezasının otomatik hesaplanması: Borcun otomatik hesaplanması Muhasebe hazırlığı için otomatik sistem: Basitleştirilmiş operasyonel süreç Yapay zeka ve yapay sinir ağlarının uygulanması: Süreçlerin tam otomasyonu
ISO 14001 Belgesi - ISO 14001 Çevre Kalite Belgesi

ISO 14001 Belgesi - ISO 14001 Çevre Kalite Belgesi

KALİTÜRK® olarak sizlere sunduğumuz Çevre Yönetim Belgesi ISO 14000 bir ürün standardı değil sistem standardıdır ve ne üretildiğinden ziyade, nasıl üretildiği ile ilgilenir. Çevre performansının izlenmesi ve sürekli iyileştirilmesi temeline dayanır. Çevre faktörlerine ilişkin olarak ilgili mevzuat ve kanunlar tarafından tanımlanmış koşullara uymayı şart koşar. Genel tanımlamalarına yer vererek ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemini (ÇYS yada İngilizce ismi ile EMS) tanımlayacak olursak; 1.Çevre Yönetim Sistemi, organizasyonun çevresel yükümlülüklerini yerine getirmek amacıyla yürüttüğü sürekli planlanma, uygulama, gözden geçirme ve geliştirme faaliyetleri çevrimidir. 1.1.Çevresel performans, ilgili tarafların görüşlerini ve çıkarlarını dikkate almaz. Bu nedenle, iyileştirme fırsatları, sadece olumsuz çevresel etkilerin azaltılması konumundan organizasyonların faaliyet ve davranışları üzerinde eğitimin ve toplumsal katılımın etkilerinin de dahil edilmesine doğru genişlemektedir.
ISO 22000 - ISO 22000:2015 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi

ISO 22000 - ISO 22000:2015 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi

Kapsamlı gıda güvenliği yönetim sistemleri ile birlikte İyi İmalat Uygulamaları (GMP) unsurlarının ve Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktalarının (HACCP) birleştirilmesi için gerekenleri belirler. Bu uluslararası olarak tanınmış gıda güvenliği standardı, çiftçilikten gıda hizmetine, imalata, nakliyeye ve depolamaya, perakende satış için ambalajlamaya kadar gıda tedarik zincirindeki tüm kuruluşlar tarafından kullanılmakta ve tüm dünyada yaygınlaşmaktadır. Gıda sektöründe ürün/hizmet üreten kuruluşlarda güvenli ve sağlıklı gıda üretimi için tehlike analizi, kritik kontrol noktaları ile ilgili süreçlerin yönetilmesini ve kalite yönetim sistemi oluşturulmasını tanımlayan ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi global gıda ticaretinde uygulaması gereken bir standard olarak geliştirilmiştir. ISO 22000:2005 dünya çapında güvenli gıda tedarik edilmesini sağlama amacıyla düzenlenmiş yeni bir standarttır.
DESTRUKTİF OLMAYAN TESTLER | NDT veya CND - Konvansiyonel ve ileri düzey destruktif olmayan testler.

DESTRUKTİF OLMAYAN TESTLER | NDT veya CND - Konvansiyonel ve ileri düzey destruktif olmayan testler.

CND veya NDT, belirli bir parça/malzemede olası kusurların varlığını araştırmak amacıyla tasarlanmış testlerin bir bütünüdür ve bu testler parça/malzemeyi yok etmeden gerçekleştirilir. Üretim döngüsünün belirli aşamalarında gerçekleştirildiğinde, CND'ler olası kusurları tespit ederek, hatalı parçanın gereksiz işleme maliyetlerine yol açmadan elenmesini sağlar. Aynı CND'ler, bir makine veya tesisin ömrü boyunca gerçekleştirildiğinde, yapısal kırılmalara neden olabilecek kusurları tanımlayabilir ve bu da ciddi sonuçlar doğurabilir. ANA KONTROLLER: TOFD, Fazlı Dizi, PMI, İndüklenmiş Akım Testi, Sızıntı Testi, Görsel Muayene (VT), Penetran Sıvılarla Muayene, Manyetik Parçacıklarla Muayene, Ultrasonik Muayene, Radyografik Muayene, Levhaların Dijitalleştirilmesi.
Büyütülmüş yük - Büyütülmüş yük taşımacılığı

Büyütülmüş yük - Büyütülmüş yük taşımacılığı

30 tona kadar yük taşıyabilen bir yarı römork KAESSBOHRER'imiz de var. Uzun yıllardır (1959'dan beri) çeşitli yerel inşaat şirketleri, yol inşaatı ve bakım şirketleri ile iş ortaklığı yapıyoruz ve oversized yük taşımacılığında en geniş deneyime sahibiz.
Kaldırma İletme Ekipmanları Muayenesi - A Tipi Muayene Kuruluşu

Kaldırma İletme Ekipmanları Muayenesi - A Tipi Muayene Kuruluşu

Kaldırma teçhizatları genel hatlarıyla anlatacak olursak, herhangi bir kaldırma makinesi, elle ya da mekanik kuvvetle tahrik edilen, yükleri kaldıran, indiren veya askıya alan aşağıdakiler ve benzeri teçhizatlardır. Bilinmesi gereken bir hususta, Konveyör gibi mekanik kaldırma devamlılığı olan cihazlar bu kapsamlara dahil edilmemiştir. Bu kapsama girmezler. İlgili yönetmelikte, Kaldırma ve İletme Ekipmanlarından şöyle bahsedilmektedir; “Standartlarda aksi belirtilmediği sürece, kaldırma ve iletme ekipmanları, beyan edilen yükün en az 1,25 katını, etkili ve güvenli bir şekilde kaldıracak ve askıda tutabilecek güçte olur ve bunların bu yüke dayanıklı ve yeterli yük frenleri bulunur.” hükmündedir. Kaldırma ve iletme ekipmanlarının muyenelerinin yılda en az 1 kez yapılması gerekmektedir. Periyodik kontrolünü yaptırdığınız kaldırma ve iletme ekipmanlarının muayenelerini yapan ekiplerin tarafsız ve güvenilir olmasına ve muayeneyi yapacak firmanın akredite edilmiş olmasına çok dikkat ediniz